Sayfalar

Cumartesi

Bende de varcı Teknosa!

Bıktım arkadaş, bıktım bu Teknosa'lardaki satış sorumlularından. Lan baktığım her şey onlardan birinde mutlaka var. Şimdiye kadar görmedim bi tanesi de desin ya o ürün şöyle şöyle efendim. İlk cümle muhakkak o baktığınız zy2889 modelli hp bilgisayar bende de var. Harika bir makine. Yani alırsanız pişman olmazsınız vs. Lan saç kurutma makinesi bakıyosun, arkadan hatununun biri uzanıyo bende de vaaar! Teknosanın anahtar kelimesi bende de var. Acaba şifreli mi konuşuyorlar kendi aralarında. Çünkü bende de var'ı çok çeşitli frekanslarda söyleyen satış sorumlularını gördüm. Sana kitliycem o laptopu 'bende de var'ı' mesela ince sesle yavaşça söyleniyor. Birgün de farklı bir argüman kullanın lan neblim kaynımda da var de bari olsun bitsin iyice şova dönsün olay. Güleriz hiç değilse. Ayrıca sende olması onun çok iyi olduğuna mı işarettir yani. Ne demek istiyorsun, düşün lan müşteri o tuttuğun şeyin aynısını bir teknosa görevlisi kullanıyor, bak onu alırsan ulaşacağın teknolojik sınıf benimle aynı olacak, evet şimdi al onu ve zafer senin olsun! Bu mu yani. 

Ayrıca bir dahaki  sefere o görevli bende de var dediği zaman napim lan bende de var öylesine bakmıştım diyecem göt olcak bu sefer, öyle nezih bir ortamda da tatsızlık çıkarmak istemiyorum adamlara. Hayır onlarda da olsa içim gam yemiyecek. Ben hiç görmedim elinde 3 tane farklı laptop olan adam. Kısa aralıklarla gittiğim teknosada aynı satış görevlisi her seferinde ilgilendiğim laptopun kendisinde de olduğunu söyledi. Sorsan bütün teknosadan var herifte. Sanki sabancı her elemana  alın lan bunları öğrenin diye ürrün veriyor. Bozsan bozulmaz, trip atsan atılmaz bu sorumlulara. Gerçi ben onlar bana o cümleyi söylediği zaman içimden her seferinde nahh sende de var demişimdir, bu hiç sekmez fakat bilmeyen lan adam da kullanıyormuş bu bilmem ne marka flashdiski der alır. Belki de daha iyisini aynı fiyata alacakken oyuna gelmiştir. Neyse napalım, ticaret işte kazandığın parayla söylediğin yalan aynı orantıda oluyor.


13 yorum:

MagnaPersona dedi ki...

Sizde olmayan bir şey varsa onu alacağım de ve kararlı adımlarla uzaklaş. Bir süre sessiz kalıp ne demek istediğini düşünür en azından, o esnada rahat gezersin.

Unknown dedi ki...

Büyük ihtimalle yaptıkları şey şu: Yeni elemanları patron toplar ve: "Müşteri bir ürüne yaklaştığı an sizde de o ürün var. Satacaksınız onu!"

İşin esprili boyutu bir yana söylemek istediğimi anlamışsındır sen :D

Mesut Şen dedi ki...

Bu 'Bende de var'cılardan daha çok teknosa'yı Türkiye'nin en büyük teknoloji mağazası zanneden elemanlara uyuz oluyorum. Ayrıca öyle olsa nolur, mağaza senin mi amına koyayım, ne havaya giriyon hemen?

Adsız dedi ki...

Sa darty media markt farketmiyo, toptan sux. 2bin yuro verirsin seneye bozulur, teknoloji o kadar da teknolojik değil. Sana katılıp yorum yazamıyom bu defa. En son teknolojik aracımı da yavuklu suya düşürüp 30 gb'ın 30'unu da s. attı. Mutsuz.

Scartissue dedi ki...

Magna, evet önerin kesin bir çözüm olabilir.

Sir Aenas, Seni anladım ;)

Mesut, dimi sanki elindeki laptop'ı önceki akşam evde yapmış ibne, öyle tavırları olanlarda var :)

gasilhane, 30 gb'lik şeyin için üzüldüm. buralardan içim gitti lan. 30 gb ya, gir içine yat amk. :)

Adsız dedi ki...

Peki ya reader'da okuduğum Deniz yazısının burda olmaması? Scar başka biri mi var doğru söyle..

Scartissue dedi ki...

hangi ara okudun onu :) birazdan yayınlıycam az kaldı. onu dün yanlışlıkya yayınladım :)

Adsız dedi ki...

Ne diyeyim sana. Hayal görmeye başlamamışım yine iyi. Anneler günün kutlu olsun:)

Scartissue dedi ki...

hayal kırıklığı yaratmıycam :) Sağol senin de anneler günün kutlu olsun :) ahh annem de uzaklarda şimdi :)

Adsız dedi ki...

Allah bilir aramadın:)

Scartissue dedi ki...

Aradım ya aramazmıyım 3.23 lük bakiyem o nedenle 2.43 e düştü :)

TuTsİ dedi ki...

Doğruymuş demekki bende duydum benzer sözleri.
Sanki onlarda olan o ürünler elemanlara bedava veriliyorda
Aldıkları asgari ücret bile değilken hepsidemi bende var der
alıcıya yapılan satış taktiğimi dersiniz o elemanlar vitrine çıkmadan önce aldıkları derslerdendir kesin

Adsız dedi ki...

madem bu sekılde dusunuoyorsunuz gıtmeyıverın arkadaslar . amacınız bu lafları duyup kendınızı tatmın etmekse bence farklı ugraslar bulun. yok degılse ınsanlar hakkında ucret ve konsund yorum yapmayın kı benım bır yakınım calıyyor emın olu bır bankacından cok daha yuksek ucretler alıyorlar. anlıcanız evlerınde 3 laptop dıle olabılır :) bılmem anlatabıldmmı o zaman sız ayagınızı yorganınıza gore uzatıp bılmedıgınız konularda yorumlardan kacınmalısınız yoksa suandakı gıbı gulunc olan sızler olursunuz. sabancı elemanına ıyı bakıyo . eger sızın fırmanız bakmıyor sa o sızın problemıınız. hadı ıyı geceler...

FARKEDENLER

etiket oldular

90's (1) Ahi evran üniversitesindeki garip buluş (1) alakasız etiket de yazma ya (1) Alev Dedegil (1) Anal dönem (1) anime pornla yetişen nesilden ne beklersin (1) arazekalılar (1) Aynı adlı kitap (1) ben bu deneyin mümkün olma ihtimalini sevdim (1) ben burada kendimden bahsettim (5) böyle nimet olmaz olsun (1) böyle yetenek mi olur amk. (1) Burger King (1) Cemali (1) Ceza (1) Çanakkale (1) çocuk eğitimi (1) çok ergenli bir yazı oldu ergenekondan aranmam umarım (1) Demokrasi-Teokrasi gidişatı (1) Deniz Baykal (1) Deniz Gezmiş (1) doğum günü (1) Dostluk (1) Dumansız hava sahası (1) Duş (1) duygu-mantık (1) duygulandımda duruldum (1) duyun sesimi lan (1) Efes'i zengin eden rektör (1) Eğitim (2) Emre Aydın (1) Ergenlik (1) erotik blog (2) esaret (1) eski sevgili (4) Eşitsizlik (1) eti puf (1) facebook (3) fahişe (1) Filistin (1) Flash tv (1) Gasilhane (1) Gay'em sizi incitmek değil (1) Gazze (1) gençlik (1) Greenpeace (1) Guthrie (1) hayat (1) herkesin tuttuğu kendine (1) hindistan (1) Hitler (1) İddaa (1) İnci (1) insan (1) İnsanlık (1) internet (1) İsmet İnönü (1) İsrail (1) İsrail'deki orman yangınına sevinen idiot (1) İstanbul (1) İzmir (2) Japonlara sesleniş (1) Kaddafi (1) kadın (1) Kalorifer Böceği (1) Kamal Kılıçdaroğlu gömlek bunalımı (1) Kanuni'yle konuştum dizinin gideri var dedi. (1) Kaset (1) kaybolmayan kanka istiyorum (1) Kıbrıs Şehitleri Caddesi (1) Kısa Sarkozy (1) korsan cd illegal download korsan kitap (1) korsan mp3 (1) kpss (3) kpss 2010 eğitim bilimleri (1) Kpss 2010 kopya skandalı (2) Lady Gaga (1) Libya Savaşı (1) markabeyinli olmak (1) Mehmet Pakdemirli (1) Mısır İsyanı (1) Mikrozeka (1) nasıl akademisyensiniz amk. (1) ne bitmez okulmuş amk. (1) neyleyim beni temsil edemeyen müşteri hizmetlerini (1) Nietzsche (1) Nutella hakkında da yazdım ya daha ne yazayım (1) Nükleer Enerji (1) oldu bittiye getirdim (1) Öğrenci evi (1) Öğretmenlik (1) Ölsünler bize mi ölüyorlar sanki diyen devlet (1) Ölüm sezonları (1) ÖSYM (1) Papi dansı (1) Pavlov (1) Pislik (1) Playstation (1) Profösör (1) pucca gibi nasıl yazılır (2) reklamverenler (2) Robot Dance (1) sana değil kardeşine (1) Schopenhauer (1) seyirciye oynadım (1) sıcak çok sıcak (1) sınavlar (1) Sigmund Freud (1) siktiri boktan modernite (3) Snorlax (1) Sosyallik (1) Su sorunu (1) şimdi bana kaybolan anahtarımı verseler (1) Tatminatör (1) Tayyip Erdoğan (1) Tecavüz yasası (1) Teknosa (1) Terör (1) Time out (1) tüketiciyi nasıl öpsek (1) Türkiye' de entellektüel anlayış (2) Twitter (2) UGG (2) Usb nargile (1) Vahit amk senin lan. (1) Yalan (1) yalancının mimi (1) Yavşak Erkekler (1) Yemekteyiz gay sorunsalı (1) yeni nesil (1) Yılmaz Özdil (1) yorrrumm gibi yorum. (1) Zeka (1)

counter map