Sayfalar

Pazartesi

Beyinleri gömlek markası kadar olanlar

Kılıçdaroğlu 495 liralık bilmem ne markası gömlek giymiş bu hafta kurultayda. Ben de herkes gibi internetten öğrendim bunu. Bir grup sırtlan(çeneleri kuvvetlidir, genelde güçsüz görünen hayvanlara saldırırlar, sürü halinde dolaşırlar, leş yemekten hoşlanırlar) ya da akbaba( sürü ve çene haricinde sırtlanlarla ortak özellikleri vardır ) bu olayın hemen ardından vay efendim 495 liralık gömlek giyen adam nasıl halktan olacak diye bol keseden atıyor, beyninin el verdiği şekilde eleştiriyor. Napsın peki Kılıçdaroğlu halktan görünmek için kaval çalarak mı dolaşsın, çarşamba pazarından gömlek mi alsın? Ya da Erdoğan ve Arınç gibi halktan görünerek çiftçiyi mi azarlasın, oyuncak mı dağıtsın? Peki yıllardır halktan görünüp belimizi bükenlere ne demeli sayın markaya önem veren marka beyinlim. Kılıçdaroğlu Tuhafiye Kazım'dan giyinse Türkiye'nin problemleri ertesi sabah bitecek miydi yani düz mantığım? Bu konuda eleştiri yapanların büyük çoğunluğunun sadece Starbucks'a ait olan küçük zihniyetlerinin aksini savunan bir adamın giydiği gömleği düşüncelerinin merkezine oturtarak aaa bize diyodun bak sende de var Kemal! ayarında basit eleştiriler olduğunu düşünüyorum.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

500 lira gömlek tamam da, bakanlar falan nerden giyiniyor? Farklı mı? Karşı çıkılacaksa ya toptan metrelik kumaşla gelinmeli ya da bırakın hediyelerle giyinsinler, 500 lira harcasınlar.

cemo dedi ki...

Kılıçdaroğlunun 500 liralık gömleği bitarafına kaçanlar RTE nin 40-50 milyarlık saatini ya da devletin 3 tane koca uçağı dururken aldırdığı 60 milyon dolarlık uçağı neden konuşmazlar? Demekki RTE den gelenler yağlı geliyoki hissetmiyorlar.

Scartissue dedi ki...

Gasilhane, aynen katılıyorum. Politikası ile, söyledikleri ile eleştirsinler bir siyasetçiyi böyle basit şeylerle değil.

Cemo, evet bu ülkede soktun mu tam sokucan ki kimse konuşmasın.

Sleepandbeer dedi ki...

O gömleğinde sezon sonunda 50 liraya kadar düştüğü yazıyodu herneyse bu marka beyinliler Recep Bey in ismi Amerikanın en ünlü mağzalının birinin önünde (en ucuz eşya 1.00$) alış- veriş yapan ünlüler arasında yazarken ne kadar güzel diyorlardı.

Zeyno dedi ki...

Yurdum insanı, ya markayla ya da arkayla uğraşacak. Sen icraate baksana, iradi ve idari durumuna baksana. Yok olurmu hiç...

Adsız dedi ki...

Cemo adlı arkadşın lafını çok sevdim. Arkadaş ortamında kendi lafımmış gibi kullancağım:) Yeah.

Scartissue dedi ki...

yağlı kısmını mı aldın :)

Adsız dedi ki...

Ahah ruhumu biliyon. Evet. Yarın ilk iş kullancam çok heycanlıyım)

FARKEDENLER

etiket oldular

90's (1) Ahi evran üniversitesindeki garip buluş (1) alakasız etiket de yazma ya (1) Alev Dedegil (1) Anal dönem (1) anime pornla yetişen nesilden ne beklersin (1) arazekalılar (1) Aynı adlı kitap (1) ben bu deneyin mümkün olma ihtimalini sevdim (1) ben burada kendimden bahsettim (5) böyle nimet olmaz olsun (1) böyle yetenek mi olur amk. (1) Burger King (1) Cemali (1) Ceza (1) Çanakkale (1) çocuk eğitimi (1) çok ergenli bir yazı oldu ergenekondan aranmam umarım (1) Demokrasi-Teokrasi gidişatı (1) Deniz Baykal (1) Deniz Gezmiş (1) doğum günü (1) Dostluk (1) Dumansız hava sahası (1) Duş (1) duygu-mantık (1) duygulandımda duruldum (1) duyun sesimi lan (1) Efes'i zengin eden rektör (1) Eğitim (2) Emre Aydın (1) Ergenlik (1) erotik blog (2) esaret (1) eski sevgili (4) Eşitsizlik (1) eti puf (1) facebook (3) fahişe (1) Filistin (1) Flash tv (1) Gasilhane (1) Gay'em sizi incitmek değil (1) Gazze (1) gençlik (1) Greenpeace (1) Guthrie (1) hayat (1) herkesin tuttuğu kendine (1) hindistan (1) Hitler (1) İddaa (1) İnci (1) insan (1) İnsanlık (1) internet (1) İsmet İnönü (1) İsrail (1) İsrail'deki orman yangınına sevinen idiot (1) İstanbul (1) İzmir (2) Japonlara sesleniş (1) Kaddafi (1) kadın (1) Kalorifer Böceği (1) Kamal Kılıçdaroğlu gömlek bunalımı (1) Kanuni'yle konuştum dizinin gideri var dedi. (1) Kaset (1) kaybolmayan kanka istiyorum (1) Kıbrıs Şehitleri Caddesi (1) Kısa Sarkozy (1) korsan cd illegal download korsan kitap (1) korsan mp3 (1) kpss (3) kpss 2010 eğitim bilimleri (1) Kpss 2010 kopya skandalı (2) Lady Gaga (1) Libya Savaşı (1) markabeyinli olmak (1) Mehmet Pakdemirli (1) Mısır İsyanı (1) Mikrozeka (1) nasıl akademisyensiniz amk. (1) ne bitmez okulmuş amk. (1) neyleyim beni temsil edemeyen müşteri hizmetlerini (1) Nietzsche (1) Nutella hakkında da yazdım ya daha ne yazayım (1) Nükleer Enerji (1) oldu bittiye getirdim (1) Öğrenci evi (1) Öğretmenlik (1) Ölsünler bize mi ölüyorlar sanki diyen devlet (1) Ölüm sezonları (1) ÖSYM (1) Papi dansı (1) Pavlov (1) Pislik (1) Playstation (1) Profösör (1) pucca gibi nasıl yazılır (2) reklamverenler (2) Robot Dance (1) sana değil kardeşine (1) Schopenhauer (1) seyirciye oynadım (1) sıcak çok sıcak (1) sınavlar (1) Sigmund Freud (1) siktiri boktan modernite (3) Snorlax (1) Sosyallik (1) Su sorunu (1) şimdi bana kaybolan anahtarımı verseler (1) Tatminatör (1) Tayyip Erdoğan (1) Tecavüz yasası (1) Teknosa (1) Terör (1) Time out (1) tüketiciyi nasıl öpsek (1) Türkiye' de entellektüel anlayış (2) Twitter (2) UGG (2) Usb nargile (1) Vahit amk senin lan. (1) Yalan (1) yalancının mimi (1) Yavşak Erkekler (1) Yemekteyiz gay sorunsalı (1) yeni nesil (1) Yılmaz Özdil (1) yorrrumm gibi yorum. (1) Zeka (1)

counter map