Sayfalar

Pazar

Çizgi film tadında hayatlar

Bloglarını yeni açan izleyicilerimiz için tekrar ediyorum, bu aralar her üniversitenin olduğu gibi bizim de şenliklerimiz var. Diğer üniversitelerin şenliklerinden sanırım daha güzeldir. Plaj kenarında, ormanın içinde mis gibi temiz hava, birçok etkinlik vs. Uzun uzadıya şenlik anlatmayacağım size, çünkü sıkılacaksınız. Anlatacağım şeyler daha farklı.
 
Şenlik alanı çizgi film gibiydi. Bu japon anime karakterleri var ya hani, saçlar yanakların altına kadar dümdüz şekilde iniyor falan, bir sürü erkek öyle olmuş hiç yakışıyor mu 25 yaşında adama hala Pokemon'daki Ash gibi olmak. Bari pokitopundan da pickacuyu çıkar amk. Şenlik alanı o yönden Nickelodeon gibiydi tabiri caizse. Lan ben herkes bir model olsun demiyorum gidin Fifa2002'deki Ronaldo gibi olun da demiyorum ama komik bu ya. Hatta bu tiplerden birinde gördüğüm tshirtün üzerinde jeff hardy yazıyordu otobüse binmeden önce aynı tshirtü 11 12 yaşında bir çocukta da gördüm giyinmeyi de bilmiyor bunlar. Sanırım internetten izledikleri anime pornlardan dolayı bu hale geldiler, düzelirler umarım. 

Bir de  bilinçaltımda beni yıllardır meşgul eden bir konuyu da burada tüm insalığa sormak istiyorum. Bir poğaça sorunsalı var gidiyor. Çeşitli  yerlerde çeşitli isimlerle şahit oldum buna; Poça, Poğaça, Boğaça, Poaça gibi nedir lan bunun doğrusu. Bir yere girip isterken bu yüzden 4 şık arasında kalıyorum. Bir el atın şu meseleye. Eminim siz de doğrusunu arıyordunuz ben bu yazıyı yazdığım ana kadar, hatta sevinenleriniz oldu. Bunun için teşekkür etmenize gerek yok. Sadece bu konuya bir açıklık getirelim artık. Küçük bir sorun olduğuna bakmayın. Ye gitsin, ne düşünüyosun bunları diyenleriniz var aranızda. Hayır efendim bilinçaltımda yer açmak istiyorum artık.

9 yorum:

Gözde GÜL dedi ki...

poğaça İt. focaccia

a. İçine peynir, kıyma vb. konarak hazırlanan bir tür tuzlu çörek

ek bilgi,gayet fuzuli:

poğaçacı

a. Poğaça yapan veya satan kimse.

kaynak:tdk

hiç poça,poaça,boğaça kargaşası yaşamadım,yoksa ben zurna mıyım ha? :)

MagnaPersona dedi ki...

Scartissue de bu kargaşayı yaşamamıştır kanımca, ironi falan yapıyordur, çarpıklığa çarpık bir şekilde dikkat çekiyordur. Ne bileyim mübalağa ediyordur, tecahül-i arif yapıyordur, tarize merak sarmıştır...

Karışmadım de Scar, karıştırmadım de, yapmadım de! Ühüh.

(:

Roket takımı olarak kedimle oraya uçsaymışım keşke, pokemonsuz bir hiç zira bu animeler. Mahvederdim iki dakikada.

Scartissue dedi ki...

Kült ablası zurna olmadığın kesin, ben de yaşamadım aslında bildiğim şekil elbette poğaça fakat bugün şansım varsa fotoğraflarını çekerim birçok yerde koca koca yazılmış poğaça türevleri var. Bariz şekilde boğaça yazarken yanında birkaç insan boğaça derken lan acaba böyle miydi kuşkusuna düştüğüm oldu, acaba dedim yerel isimler mi var tıpkı gevrek - simit gibi :) Adıyaman'da poça mı yoksa dedim :)


Magna, üzgünüm yaşattılar bana bu çelişkiyi, bir üstteki yorumda açıkladım ;) Roket takımı olarak çeşitli formlarda farklı mekanlara ulaşabiliyorsun. Hemen gelmeni isterim, temizle şu pokemon efendilerini burdan :) Roket takımı olsan da şansın var bence :)

MagnaPersona dedi ki...

Dedim ya pokemonları olmadan bir hiç onlar. Etrafta poketop görmediysen rahatlıkla alt ederim onları. Saçlarını bozmam, tıraş makinesiyle dalmam yeter yıkılmalarına.

Pokemonlara zaten ayrıca kılım. Türk halkıyla çok iyi anlaşırlar kanımca. Maaş yok, sigorta yok, yemek yok, ilgi alâka desen işleri düşerse... Saldır pikaçu, göster kendini balbazar, hadi çarizar... Git o salak efendin için harap et kendini aferin. Roket takımı olmak daha insani bence, kedi pokemonlarının söz hakkı var olaylarda. Pikaçu bile anca pika pika desin.

Çok dertliyim Scar çok :)

Scartissue dedi ki...

Pokemon hakkında sosyolojik tespitlere vesile oldu bu yazı :)

Adsız dedi ki...

Fika fikaa fikaaçu. Hayırlı şenlikler:) ekmekler:) cıvırlar:)

Unknown dedi ki...

Poğaça konusunda simitçiler birliği ile tdk arasında bir anlaşma yapılsın. Kriz sona ersin. :):)

Anime tarzında giyinmeyi bilemem ama kostüm partileri eğlenceli oluyor. Tavsiye ederim.

Scartissue dedi ki...

Gasilhane, şenlik harikaydı. Nihayet bitti. Cıvır konusunda pek şanslı olduğum söylenemez :)

Aenas, dediğim şekildeki bir tarzla örnek verdiğin gibi anca kostüm partisine gidilir benim anlayışımla :)

Adsız dedi ki...

Scar'ım şortu çekip denize girersen tabi cıvır bulamazsın, deniz kızı bulsan da malum.. Alalaala evde kalıcaksın kritik yapa yapa. (Anneye bağlamak)

FARKEDENLER

etiket oldular

90's (1) Ahi evran üniversitesindeki garip buluş (1) alakasız etiket de yazma ya (1) Alev Dedegil (1) Anal dönem (1) anime pornla yetişen nesilden ne beklersin (1) arazekalılar (1) Aynı adlı kitap (1) ben bu deneyin mümkün olma ihtimalini sevdim (1) ben burada kendimden bahsettim (5) böyle nimet olmaz olsun (1) böyle yetenek mi olur amk. (1) Burger King (1) Cemali (1) Ceza (1) Çanakkale (1) çocuk eğitimi (1) çok ergenli bir yazı oldu ergenekondan aranmam umarım (1) Demokrasi-Teokrasi gidişatı (1) Deniz Baykal (1) Deniz Gezmiş (1) doğum günü (1) Dostluk (1) Dumansız hava sahası (1) Duş (1) duygu-mantık (1) duygulandımda duruldum (1) duyun sesimi lan (1) Efes'i zengin eden rektör (1) Eğitim (2) Emre Aydın (1) Ergenlik (1) erotik blog (2) esaret (1) eski sevgili (4) Eşitsizlik (1) eti puf (1) facebook (3) fahişe (1) Filistin (1) Flash tv (1) Gasilhane (1) Gay'em sizi incitmek değil (1) Gazze (1) gençlik (1) Greenpeace (1) Guthrie (1) hayat (1) herkesin tuttuğu kendine (1) hindistan (1) Hitler (1) İddaa (1) İnci (1) insan (1) İnsanlık (1) internet (1) İsmet İnönü (1) İsrail (1) İsrail'deki orman yangınına sevinen idiot (1) İstanbul (1) İzmir (2) Japonlara sesleniş (1) Kaddafi (1) kadın (1) Kalorifer Böceği (1) Kamal Kılıçdaroğlu gömlek bunalımı (1) Kanuni'yle konuştum dizinin gideri var dedi. (1) Kaset (1) kaybolmayan kanka istiyorum (1) Kıbrıs Şehitleri Caddesi (1) Kısa Sarkozy (1) korsan cd illegal download korsan kitap (1) korsan mp3 (1) kpss (3) kpss 2010 eğitim bilimleri (1) Kpss 2010 kopya skandalı (2) Lady Gaga (1) Libya Savaşı (1) markabeyinli olmak (1) Mehmet Pakdemirli (1) Mısır İsyanı (1) Mikrozeka (1) nasıl akademisyensiniz amk. (1) ne bitmez okulmuş amk. (1) neyleyim beni temsil edemeyen müşteri hizmetlerini (1) Nietzsche (1) Nutella hakkında da yazdım ya daha ne yazayım (1) Nükleer Enerji (1) oldu bittiye getirdim (1) Öğrenci evi (1) Öğretmenlik (1) Ölsünler bize mi ölüyorlar sanki diyen devlet (1) Ölüm sezonları (1) ÖSYM (1) Papi dansı (1) Pavlov (1) Pislik (1) Playstation (1) Profösör (1) pucca gibi nasıl yazılır (2) reklamverenler (2) Robot Dance (1) sana değil kardeşine (1) Schopenhauer (1) seyirciye oynadım (1) sıcak çok sıcak (1) sınavlar (1) Sigmund Freud (1) siktiri boktan modernite (3) Snorlax (1) Sosyallik (1) Su sorunu (1) şimdi bana kaybolan anahtarımı verseler (1) Tatminatör (1) Tayyip Erdoğan (1) Tecavüz yasası (1) Teknosa (1) Terör (1) Time out (1) tüketiciyi nasıl öpsek (1) Türkiye' de entellektüel anlayış (2) Twitter (2) UGG (2) Usb nargile (1) Vahit amk senin lan. (1) Yalan (1) yalancının mimi (1) Yavşak Erkekler (1) Yemekteyiz gay sorunsalı (1) yeni nesil (1) Yılmaz Özdil (1) yorrrumm gibi yorum. (1) Zeka (1)

counter map