Sayfalar

Salı

Çok değil, bir kez daha tek başına iktidara gelsin Atatürk'e dil uzatacak

Sevgili halkım, bir kez daha tek başına iktidar yap Tayyip' i. Yap, yap ve gör. Tamam İsmet İnönü eleştirilirdi ama böyle çirkin bir şekilde değil dimi? Kaldı ki İsmet İnönü her şeye rağmen kendisinden daha yararlı bir devlet adamıydı.Tayyip Erdoğan küçük krizleri bile idare etmekte zorlanan bir başbakanken , İsmet İnönü bu ülkeyi İkinci Dünya Savaşı'ndan uzak tutmayı başardı. Şimdi de Hitler'e benzetiyor İsmet İnönü'yü birisi. Nerde durduracak acaba kendini merak ediyorum.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Birilerine saldırmanın dayanılmaz hafifliği.

cemo dedi ki...

İnönüyü hitlere benzetenler önce bi kendilerine baksın inönü bu ülkeyi demokrasiye doğru taşırken ona diktatör yakıştırması yapanlar ülkeyi tek partiye taşımaya çalışıyorlar.

Scartissue dedi ki...

Sir Aenas, kendine mualif isimlerin savunduğu düşünceleri temsil eden kişileri yıpratmanın yolu işte, saldırmak. Çamur at izi kalsın. Birileri elbette inanır, saygı duyar ona.

Adsız dedi ki...

Aynen dediğin gibi dünya savaşı faktörü var, ikincil konuya gelirsem tek parti tekeline sürüklendiğimizi falan düşünmüyorum. Oy veremedim seçimlerde ama oy veren vermiş, this is how it works. Sahte sarışına dönmeyelim; tek parti değil herhangi bir iktidar var işte. Bıdı bıdı konuşan

Scartissue dedi ki...

Ya işte dil uzatacak ya, ince ayar yapıyor nasıl bir dönüt alacağını hesaplıyor. Söylediğin gibi bıdı bıdı konuşuyor ama rahatsız oluyorum amk. bıdı bıdılar beni bu kadar rahatsız etmezdi oysaki.

FARKEDENLER

etiket oldular

90's (1) Ahi evran üniversitesindeki garip buluş (1) alakasız etiket de yazma ya (1) Alev Dedegil (1) Anal dönem (1) anime pornla yetişen nesilden ne beklersin (1) arazekalılar (1) Aynı adlı kitap (1) ben bu deneyin mümkün olma ihtimalini sevdim (1) ben burada kendimden bahsettim (5) böyle nimet olmaz olsun (1) böyle yetenek mi olur amk. (1) Burger King (1) Cemali (1) Ceza (1) Çanakkale (1) çocuk eğitimi (1) çok ergenli bir yazı oldu ergenekondan aranmam umarım (1) Demokrasi-Teokrasi gidişatı (1) Deniz Baykal (1) Deniz Gezmiş (1) doğum günü (1) Dostluk (1) Dumansız hava sahası (1) Duş (1) duygu-mantık (1) duygulandımda duruldum (1) duyun sesimi lan (1) Efes'i zengin eden rektör (1) Eğitim (2) Emre Aydın (1) Ergenlik (1) erotik blog (2) esaret (1) eski sevgili (4) Eşitsizlik (1) eti puf (1) facebook (3) fahişe (1) Filistin (1) Flash tv (1) Gasilhane (1) Gay'em sizi incitmek değil (1) Gazze (1) gençlik (1) Greenpeace (1) Guthrie (1) hayat (1) herkesin tuttuğu kendine (1) hindistan (1) Hitler (1) İddaa (1) İnci (1) insan (1) İnsanlık (1) internet (1) İsmet İnönü (1) İsrail (1) İsrail'deki orman yangınına sevinen idiot (1) İstanbul (1) İzmir (2) Japonlara sesleniş (1) Kaddafi (1) kadın (1) Kalorifer Böceği (1) Kamal Kılıçdaroğlu gömlek bunalımı (1) Kanuni'yle konuştum dizinin gideri var dedi. (1) Kaset (1) kaybolmayan kanka istiyorum (1) Kıbrıs Şehitleri Caddesi (1) Kısa Sarkozy (1) korsan cd illegal download korsan kitap (1) korsan mp3 (1) kpss (3) kpss 2010 eğitim bilimleri (1) Kpss 2010 kopya skandalı (2) Lady Gaga (1) Libya Savaşı (1) markabeyinli olmak (1) Mehmet Pakdemirli (1) Mısır İsyanı (1) Mikrozeka (1) nasıl akademisyensiniz amk. (1) ne bitmez okulmuş amk. (1) neyleyim beni temsil edemeyen müşteri hizmetlerini (1) Nietzsche (1) Nutella hakkında da yazdım ya daha ne yazayım (1) Nükleer Enerji (1) oldu bittiye getirdim (1) Öğrenci evi (1) Öğretmenlik (1) Ölsünler bize mi ölüyorlar sanki diyen devlet (1) Ölüm sezonları (1) ÖSYM (1) Papi dansı (1) Pavlov (1) Pislik (1) Playstation (1) Profösör (1) pucca gibi nasıl yazılır (2) reklamverenler (2) Robot Dance (1) sana değil kardeşine (1) Schopenhauer (1) seyirciye oynadım (1) sıcak çok sıcak (1) sınavlar (1) Sigmund Freud (1) siktiri boktan modernite (3) Snorlax (1) Sosyallik (1) Su sorunu (1) şimdi bana kaybolan anahtarımı verseler (1) Tatminatör (1) Tayyip Erdoğan (1) Tecavüz yasası (1) Teknosa (1) Terör (1) Time out (1) tüketiciyi nasıl öpsek (1) Türkiye' de entellektüel anlayış (2) Twitter (2) UGG (2) Usb nargile (1) Vahit amk senin lan. (1) Yalan (1) yalancının mimi (1) Yavşak Erkekler (1) Yemekteyiz gay sorunsalı (1) yeni nesil (1) Yılmaz Özdil (1) yorrrumm gibi yorum. (1) Zeka (1)

counter map