Sayfalar

Pazar

Deniz Gezmiş ne arar la Facebook'ta

Geçen gün bir vesile ile donuk olan facebook hesabımı açmış bulundum. Birkaç gün önce işte tam tarihi hatırlamıyorum. Deniz Gezmiş'in ölüm yıldönümüne denk geliyordu ama o gün. Sonra listemden birkaç arkadaşım denk geldi. Arkadaşım dediğim bildiğin Deniz Gezmiş'ti onlar da. Profil resmini sözde anmak için Deniz Gezmiş yapmışlar. Ne kadar ironik, ne kadar acı. Acaba Deniz Gezmiş bugün yaşasa bu duruma ne derdi. Bir facebook hesabı olur muydu. Blogda devamlı bu gibi sorunlar üzerini yazıyorum biliyorum. Ama her geçen gün yenisi ekleniyor bu modellere. Hayır bunun farkında olmak aslında çok zor şey değil. Ben inanmıyorum o insanların Deniz Gezmiş'i anlamadığını. Anlaşılmayacak şeylerden bahsetmiyordu zira. Sadece ne yardan geçeyim ne serden geçeyim zihniyetli insanlar yapıyor bunu. Biraz dürüst olsa, olduğu gibi görünse şu insanlar çok daha faydalı olacaklar.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Yorum yapan kızla tanışmak isterdim. Arkadaşınsa tanıştır ya ekmek yiyeyim

Scartissue dedi ki...

Yok ya o yorum yapan arkadaşım falan değil. öylesi 9 metre 15 santim bile yaklaşamaz bana. Deniz Gezmişin fan sayfasından o.

Adsız dedi ki...

Yaqlashmasın:) Görseydi Deniz Gezmiş'in umrunda olmazdı bence. 139 kişi beğenmiş:) Vay amk. Harikasınız

Scartissue dedi ki...

keşke cahil olsalardı. bunlar daha da kötü.

Adsız dedi ki...

Aralarında bi sürü üniversiteli/mezunu vardır. Evet bi kıstas değil farkındayım ama sanki daha kötü bir öğretmenin doktorun facebook'ta deniz gezmiş'e like it çekmesi.

Scartissue dedi ki...

onlara slogan buldum.

Devrim bir tık ötede! evet o kadar kan aktı, o kadar insan mücadele etti. bilseler ki bir tık kadar yakın devrim, internetin icat edilmesini beklerlerdi. Bugünün çakma sosyalistleri tıktıkçı olmuş bu yüzden :) 'tıktıkçı sosyalist' evet bence tam onların isimleri :)

Adsız dedi ki...

Bilmem kaç zilyon kişi bulurum'cular vardı ben facebook'tayken. Onlara da sadece tıktıkçı diyelim. Evet.

Unknown dedi ki...

Dur hocam yakında "kaç kişi bulurumcular" buna da sahip çıkarlar :)

Zeyno dedi ki...

Kendilerini Deniz sanan onca den(s)iz! Deniz Gezmiş'in, yaptığı bir konuşmada, guruptaki birinin çekirdek yediği için, konuşmayı terkettiğinden haberi var mıdır acaba sorulsa? Atatürk'ün bile ''devrimci'' olduğundan bihaber güruh. Bir profil resmi iki de beylik laf yazıp gün ilan etmek. Ya yarın??? Dedim ya den(s)izler işte...

wimparella dedi ki...

şu tekel işçisi olayına da gıcığım içini dışını bilmeden desteklyo mallar kendi ceplerinden gidiyo farkında değiller adı işçi ya destekle hemen

Adsız dedi ki...

Wimparella cansın. Uzatmayayım, go on nigga!

FARKEDENLER

etiket oldular

90's (1) Ahi evran üniversitesindeki garip buluş (1) alakasız etiket de yazma ya (1) Alev Dedegil (1) Anal dönem (1) anime pornla yetişen nesilden ne beklersin (1) arazekalılar (1) Aynı adlı kitap (1) ben bu deneyin mümkün olma ihtimalini sevdim (1) ben burada kendimden bahsettim (5) böyle nimet olmaz olsun (1) böyle yetenek mi olur amk. (1) Burger King (1) Cemali (1) Ceza (1) Çanakkale (1) çocuk eğitimi (1) çok ergenli bir yazı oldu ergenekondan aranmam umarım (1) Demokrasi-Teokrasi gidişatı (1) Deniz Baykal (1) Deniz Gezmiş (1) doğum günü (1) Dostluk (1) Dumansız hava sahası (1) Duş (1) duygu-mantık (1) duygulandımda duruldum (1) duyun sesimi lan (1) Efes'i zengin eden rektör (1) Eğitim (2) Emre Aydın (1) Ergenlik (1) erotik blog (2) esaret (1) eski sevgili (4) Eşitsizlik (1) eti puf (1) facebook (3) fahişe (1) Filistin (1) Flash tv (1) Gasilhane (1) Gay'em sizi incitmek değil (1) Gazze (1) gençlik (1) Greenpeace (1) Guthrie (1) hayat (1) herkesin tuttuğu kendine (1) hindistan (1) Hitler (1) İddaa (1) İnci (1) insan (1) İnsanlık (1) internet (1) İsmet İnönü (1) İsrail (1) İsrail'deki orman yangınına sevinen idiot (1) İstanbul (1) İzmir (2) Japonlara sesleniş (1) Kaddafi (1) kadın (1) Kalorifer Böceği (1) Kamal Kılıçdaroğlu gömlek bunalımı (1) Kanuni'yle konuştum dizinin gideri var dedi. (1) Kaset (1) kaybolmayan kanka istiyorum (1) Kıbrıs Şehitleri Caddesi (1) Kısa Sarkozy (1) korsan cd illegal download korsan kitap (1) korsan mp3 (1) kpss (3) kpss 2010 eğitim bilimleri (1) Kpss 2010 kopya skandalı (2) Lady Gaga (1) Libya Savaşı (1) markabeyinli olmak (1) Mehmet Pakdemirli (1) Mısır İsyanı (1) Mikrozeka (1) nasıl akademisyensiniz amk. (1) ne bitmez okulmuş amk. (1) neyleyim beni temsil edemeyen müşteri hizmetlerini (1) Nietzsche (1) Nutella hakkında da yazdım ya daha ne yazayım (1) Nükleer Enerji (1) oldu bittiye getirdim (1) Öğrenci evi (1) Öğretmenlik (1) Ölsünler bize mi ölüyorlar sanki diyen devlet (1) Ölüm sezonları (1) ÖSYM (1) Papi dansı (1) Pavlov (1) Pislik (1) Playstation (1) Profösör (1) pucca gibi nasıl yazılır (2) reklamverenler (2) Robot Dance (1) sana değil kardeşine (1) Schopenhauer (1) seyirciye oynadım (1) sıcak çok sıcak (1) sınavlar (1) Sigmund Freud (1) siktiri boktan modernite (3) Snorlax (1) Sosyallik (1) Su sorunu (1) şimdi bana kaybolan anahtarımı verseler (1) Tatminatör (1) Tayyip Erdoğan (1) Tecavüz yasası (1) Teknosa (1) Terör (1) Time out (1) tüketiciyi nasıl öpsek (1) Türkiye' de entellektüel anlayış (2) Twitter (2) UGG (2) Usb nargile (1) Vahit amk senin lan. (1) Yalan (1) yalancının mimi (1) Yavşak Erkekler (1) Yemekteyiz gay sorunsalı (1) yeni nesil (1) Yılmaz Özdil (1) yorrrumm gibi yorum. (1) Zeka (1)

counter map