Sayfalar

Cumartesi

pıleysteyşın geyikleri

Benim favori kız profilim pıleysteyşın  ve batak oynamayı bilendir. Bu ikisini bir araya getiren kız her yerde olduğunu gibi bende de değerlidir, birkaç tanesine rastladım ben bunların henüz. Hatta şöyle bu yeteneklere sahip olup bir de geyiklerini yapabiliyorsa tadından yenmez bir şey olur. Öylesini daha görmedim, göreni de görmedim. Neyse konuya girmeye çalıştım fakat bu girişle sanki başka yere gidecek gibi geldi bu yazı o yüzden o girişe anlamsız bir dur diyip yeni paragrafa geçiyorum. 
Pıleysteyşın'da Pes haricinde pek oyun oynamam ben, zaten geyik de orda oluyor. Nasıl koydum lann nasıl haa! gibi geyikler klasik. Bir de klişeler var onlar harika oluyor bazen ister istemez insanın ağzından kaçıyor tabi. Mesela ceza sahasında sen rakibin ayağına kaymadığın halde bi türlü kaymışsındır farketmeden ve penaltı olmuştur. Gelen ilk cümle şu olur: Kendi kaydı lan, kendi kaydı valla ben kaymadım amk. Bir başka klişe ise Tuş basmadı amk. Halbuki o tuş o ana kadar basmıştır, hatta o anda basmıştır ama başka tuş kombinasyonları yüzünden belki etkisiz olmuştur ya da aynı durum şöyle ifade edilir: Bastım bastım vurmadı amk. Bu da çok komik oluyor Lan bastığına eminsen her şey yolundaysa oyuncu içerde insiyatif mi kullandı, yok lan yanlış bastı herhalde biraz daha ilerleyim mi diyor. Demiyor tabi. Bir başkası ise, diyelim Pes 2009'dan Pes 2010'a geçilme vakti gelmiştir. Ansızın geçilmiştir de. Oyun başlar bir takım Barcelona'dır. Diğerininin önemi yok. Her neyse, diğeri bir süre sonra büyük ihtimalle şu cümleyi kurar: Messi'yi çok iyi yapmışlar lan bunda. Lan sanki Messi gerçek hayatta yedek kulubesinde oturuyor, adam zaten iyiydi. En trajiği de benim kol bozuk mottosudur. Kolun bozuk olma ihtimali var tabi ama bir önceki maçta kazanıp bir sonraki maçlarda kötü oynamaya başlayınca hemen abi bu kolda bir şey var ya, sanki tutukluk yapıyor. Hadi lan ordan yeniliyon işte. Rakip birkaç golü aynı taktik ayni organizasyonla atmıştır, bir süre sonra yenilen taraftan şu söz gelir: Lan sende hep aynı golü atıyosun, başka numaran yok, çıkar Ronaldo'yu bi bok yapamazsın. Nasıl yani, sen hep aynı golü yerken salak olmuyorsun da ben atarken numaram yok mu oluyorum. Ahaa adamın içinden geçti Messi var bir de. Geçer tabi lan, bir sonraki versiyonda ben TV'den çıkmasını bile bekliyorum. Buna mı şaşırdın? Hiç mi Goal 3 oynamadın sen, biraz fantastik ol. Daha bir sürü diyalog var böyle ve düşünün hepsi birkaç saat içinde geçebiliyor. Sanki her seferinde aynı şeyleri konuşuyoruz gibi geliyor bana artık. Buna rağmen hala neden köpek gibi oynuyoruz bilmiyorum.

not: pıleysteyşın yazmak playstation yazmaktan daha zormuş.

8 yorum:

kepazeyim dedi ki...

paslı oynamıyon hiç, tek adamla ben de giderim!

Adsız dedi ki...

yok artık yazıyı okuyunca kendimi evde kardeşimin yanında gibi hissettim tepkiler birebir aynı sanırım ortak bir dil bu.

MeL jones' dedi ki...

:):)
bence kızların oyle olmaması iyi.
ne yagni her kız kanka gıbı :) hiç bi duygusallık,seksüellik kalmaz herkes kanka herkes bacı herkes can :):)

ben dipin notuna guldum baya :) haha! yazmaya devam senın yazılarına bayılıyorum :)

Scartissue dedi ki...

Kepaze, evet o da klasik geyiklerden :)
Ceren, evet bu dil ortak, tepkiler aynı sanırım en iyi bu cümlelerle anlatılıyordu.

Mel,teşekkür ederim, zaten ben de kanka kızlar öyle olsun isterim sevgiliyle oynancak daha güzel oyunlar var :)

Adsız dedi ki...

Bi de daha önce didiğim gibi hesabın girmesi var. Didier drogba.

Adam Bovary dedi ki...

bugün bu geyiklerin hepsini yaptık. yalnız bişey dicem Liverpool'u güçsüz yapmışlar hafız.

Scartissue dedi ki...

Hesap girmesi gereksiz bir hırsı da getiriyor yanında aslında mümkün olduğu kadar hesabına oynamamak gerek :)

Dante, bugün koydum sana bu yaptığın yorum kadar gerçek. Livırpıl güçsüz dedin seni onla da yendim. Buraya yorum yaparak hatta yaptın bence, bir an önce pes2010'da geliştirmelisin kendini. Bana sağlam rakipler lazım.

Adam Bovary dedi ki...

ben playstation 2'de kaldım hafız. bizim devrimiz geçti artık. gençler oynasın, eğlensin...

FARKEDENLER

etiket oldular

90's (1) Ahi evran üniversitesindeki garip buluş (1) alakasız etiket de yazma ya (1) Alev Dedegil (1) Anal dönem (1) anime pornla yetişen nesilden ne beklersin (1) arazekalılar (1) Aynı adlı kitap (1) ben bu deneyin mümkün olma ihtimalini sevdim (1) ben burada kendimden bahsettim (5) böyle nimet olmaz olsun (1) böyle yetenek mi olur amk. (1) Burger King (1) Cemali (1) Ceza (1) Çanakkale (1) çocuk eğitimi (1) çok ergenli bir yazı oldu ergenekondan aranmam umarım (1) Demokrasi-Teokrasi gidişatı (1) Deniz Baykal (1) Deniz Gezmiş (1) doğum günü (1) Dostluk (1) Dumansız hava sahası (1) Duş (1) duygu-mantık (1) duygulandımda duruldum (1) duyun sesimi lan (1) Efes'i zengin eden rektör (1) Eğitim (2) Emre Aydın (1) Ergenlik (1) erotik blog (2) esaret (1) eski sevgili (4) Eşitsizlik (1) eti puf (1) facebook (3) fahişe (1) Filistin (1) Flash tv (1) Gasilhane (1) Gay'em sizi incitmek değil (1) Gazze (1) gençlik (1) Greenpeace (1) Guthrie (1) hayat (1) herkesin tuttuğu kendine (1) hindistan (1) Hitler (1) İddaa (1) İnci (1) insan (1) İnsanlık (1) internet (1) İsmet İnönü (1) İsrail (1) İsrail'deki orman yangınına sevinen idiot (1) İstanbul (1) İzmir (2) Japonlara sesleniş (1) Kaddafi (1) kadın (1) Kalorifer Böceği (1) Kamal Kılıçdaroğlu gömlek bunalımı (1) Kanuni'yle konuştum dizinin gideri var dedi. (1) Kaset (1) kaybolmayan kanka istiyorum (1) Kıbrıs Şehitleri Caddesi (1) Kısa Sarkozy (1) korsan cd illegal download korsan kitap (1) korsan mp3 (1) kpss (3) kpss 2010 eğitim bilimleri (1) Kpss 2010 kopya skandalı (2) Lady Gaga (1) Libya Savaşı (1) markabeyinli olmak (1) Mehmet Pakdemirli (1) Mısır İsyanı (1) Mikrozeka (1) nasıl akademisyensiniz amk. (1) ne bitmez okulmuş amk. (1) neyleyim beni temsil edemeyen müşteri hizmetlerini (1) Nietzsche (1) Nutella hakkında da yazdım ya daha ne yazayım (1) Nükleer Enerji (1) oldu bittiye getirdim (1) Öğrenci evi (1) Öğretmenlik (1) Ölsünler bize mi ölüyorlar sanki diyen devlet (1) Ölüm sezonları (1) ÖSYM (1) Papi dansı (1) Pavlov (1) Pislik (1) Playstation (1) Profösör (1) pucca gibi nasıl yazılır (2) reklamverenler (2) Robot Dance (1) sana değil kardeşine (1) Schopenhauer (1) seyirciye oynadım (1) sıcak çok sıcak (1) sınavlar (1) Sigmund Freud (1) siktiri boktan modernite (3) Snorlax (1) Sosyallik (1) Su sorunu (1) şimdi bana kaybolan anahtarımı verseler (1) Tatminatör (1) Tayyip Erdoğan (1) Tecavüz yasası (1) Teknosa (1) Terör (1) Time out (1) tüketiciyi nasıl öpsek (1) Türkiye' de entellektüel anlayış (2) Twitter (2) UGG (2) Usb nargile (1) Vahit amk senin lan. (1) Yalan (1) yalancının mimi (1) Yavşak Erkekler (1) Yemekteyiz gay sorunsalı (1) yeni nesil (1) Yılmaz Özdil (1) yorrrumm gibi yorum. (1) Zeka (1)

counter map