Sayfalar

Pazartesi

Sex kasedim çıksa istifa edecek yerim bile yok

Baykal haline şükretsin. Ohh montaj ya da gerçek bir kasedi çıkmış adamın. Demek ki anca kasetle indirilebiliyor bazı insanlar. Ya benn! Benim kasedim çıksa nerden istifa edecem lan. O bile yok bende. Ne gazete gelir, ne bi arkadaş sorar ne oluyor hayırdır diye. Öyle kalırım dımdızlak kasetle. Naparım, anca blogtan falan istifa ederim. İşte bloggerlar sorar gerçek mi o kaset diye, ben de gasilhane bana suikast yapacakmış falan duydunuz mu derim, yerseniz. Öyle geçişir konu belki. Baktım olacağı yok, arkadaşlar artık yazmayacağım fakat sadece yorum yapacağım derim, açıklamamı yapar giderim. Ama hala ben nerden istifa edeceğim lan sorusunu düşünüyorum. Daha kadrom bile yok devlette. Ne boş insanmışım oysaki. Her zaman gittiğim marketten istifa etsem mesela ya da hep kullandığım o ara sokaktan istifa etsem kim önemser lan beni. O kadar üzüldüm ki çıkıp balkondan bağırcam kim önemser lannn benii diye.

34 yorum:

Adsız dedi ki...

Aşkolsun lan. Yılın en renkli olayında beni beyaz kurt dişli Sarıgül yaptın. Nesrin abla olayım ben, en azından zevkli lan. Tabii bir de 70 yaşında olmadığını düşünürsek. Ta-taaaa bloguna artık 'anlıyorum ve devam etmek istiyorum' ibaresi getirticem:) Ayrıca sir aenas olsun assassin.

Scartissue dedi ki...

polemik yapayım dedim senle ilgili :) 70 yaşında olmanı istemediğim işin varsın sarıgül olsun dedim. ismin de gül var en azından bak :)

Adsız dedi ki...

Geç gelen teselli. Sir sarıgül, magna da nolsun. Dur. olcay baykal olsun, sessizliğini korusun:) Bu arada ben hala istifa etmedim, yüzsüzce işimin başındayım

Scartissue dedi ki...

sen baytok mu oldun şimdi :)

Adsız dedi ki...

Tabii ki. Kaçırır mıyım:) Aksiyon bende. Ntv'de durumu tartışıyorlardı bu akşam. Sadece acaba kadın napıyodur diye düşündüm. Evli ya bir de. Acaba nasıl bi açıklama yapmıştır. Sana ne desek yerdin?:)

Scartissue dedi ki...

bana ne deseniz.. ben yemezdim pek ama hani ben ordan geçiyodum falan dese bari, daha safça olurdu saf duygularla sevişmiş derdim :)

Adsız dedi ki...

:) Bence Olcay Baykal biliyordu, eğer gerçekten aldatma durumu varsa. Bu arada gerçek mi deil mi hala anlayamadım

Scartissue dedi ki...

bu saatten sonra bunun yalan olmadığı kesin... Hani bugün dinledim ben utana sıkıla montaj falan bir şeyler dedi. Komplo dedi işte o da yeter.

Adsız dedi ki...

Ben de montaj dediğini okudum ama işte ezile büzüle, yalan iftira şeklinde değil. Sanki kadınla ayrı odalarda soyunmuşlar da montajlanmış gibi açıklama yaptı. 70 yaşındasın Scar utanmıyo musun? İktidar derken bunu kastetmedik!

Scartissue dedi ki...

Başka türlü iktidara geleceğimi sanmıyordum ama, bu şekilde geldiğim de muammayken gelmeyin üstüme artık :(

MagnaPersona dedi ki...

Sessizliğimi daha fazla koruyamıyciiim. Yazıklar olsun Scartissue. Saçımı süpürge ettim, evimin kadını çocuklarımın anası oldum. Hatun milletvekillerini özel olarak senin seçmen şart mıydı laahyn!

Scartissue dedi ki...

Hayır ya ben bir şey yapmadım. Suçsuzum. Her şey komplo. Komplo ya. Komplo olunca ben suçsuz oluyorum otomatik olarak ama.

MagnaPersona dedi ki...

Ben anlamam hemen evdeki tüm haklarından istifa ediyorsun. (Görevlerinden demedim onlara devam.)

Kumanda üstünlüğüdür, geç vakitlere dek internette takılmaktır, maç keyfidir, arada çay kahve isteyip nazlanmaktır, rastladığın güzel hatunları kesmektir...

Yönetim istifa.

Scartissue dedi ki...

ya daha bu videonun 2'si 3'ü çıkacak, onlar daha renkliydi. Onları da görseydiniz keşke. Hemen istifa, hemen istifa. Harikiri yaptırcanız o olcak, acıyor mu acaba :)

Adsız dedi ki...

Magna dikkat ettim boşanma yok, zaten olcay hatun da evden atmadı. Niye boşanmıyorlar? Alalala. Daha ne yapsın adam, hoplatmış işte?

Adsız dedi ki...

aman be. valla diyorum haklısın. okuldan bile atmazlar yani o derece. ki ne kadar istiyorum bunu anlatamam yani !

MagnaPersona dedi ki...

Kocan siyasi ise, hele hele önemli bir konumdaysa; ayağını da yıkarsın, evine de alırsın, hoşgeldin bey de dersin... Tabi. Bunların hepsi paketin içinde, evlenmeden önce sözleşme imzalıyorlar. Kan tükürüp kızılcık şerbeti içtim diyenler derneği üyelerinden alınıyor siyasetçi eşleri. Boy boy, beden beden.

Kadın birazcık pasifinden, kul köle olanından seçiliyor genelde. İşkembesi geniş olup yutak boşluğu fil yutan boa yılanı kıvamında olanları çok revaçta. Sivri dilli, odun, gıcık değil mesela. -Kimse üstüne alınmasın hakaretlerim kendime:)- Kadın dediğin öyle olur. Yemek pişirir, çocuk yetiştirir, basına konuşmaz, hazmedemeyecekse bile evde kimse yokken odanın birinde kendince hazımsızlık yaşar sonra devam eder. Çarklar diyor otur evinde gıkını çıkarma, yalanlar gibi ama yalanlamaz gibi de muallakta imajı bozma.

O ne diyecek? "Anladım bey, akşama ne pişireyim?"

Tabii sessiz sessiz boşanırsa geri alırım bu lafları. Hatta boşansın ya bu nasıl işkembe? (Yuva yıkan kadın gibi hissettim kendimi.) Ama sanmıyorum. İmaj her şeydir, gurur hiçbir şey.

Adsız dedi ki...

Magna sabahlara kadar seni dinlerim bebeyim.

Adsız dedi ki...

S üstteki şarkılar insanı hayattan soğutuyor, 118 18 oooon sekiz tarzı bişi yok mu?))

Scartissue dedi ki...

:):) 90'lar takılıyorum bu ara değişicektim zaten bu gece şarkıyı :) 118 18 beni hayattan soğuttu. istersen toooyooo toyoootaa tooooyooo tooooyotaa'yı çalayım orda :)

MagnaPersona dedi ki...

Yettim bebeYim.

link mink

İlk bu geldi aklıma.

3 gündür powerturk 90'lar radyosu dinliyorum netten Scartissue. Sınıfta mı kalacak doktor mu olacak zeyneeep hadi, hadi söyle!

:)

Scartissue dedi ki...

şimdi çıkar oynarsınız da blogun orta yerinde siz, para mara atmam ona göre :)

Adsız dedi ki...

Magna işte bu, işte orası! allaaah. yanaayııım (nağme)

Adsız dedi ki...

u should stay)

Scartissue dedi ki...

tamam o zaman i stay :)

Adsız dedi ki...

Yarın dersim var. Ben burda eskiden ne yumurtlamışın onları okuyom.

Scartissue dedi ki...

eskilere gitme, çok eskilerde melankoliktim :) ayrıca o derse geç kalma ihtimalinle burdaki yazıları okuma oranın doğru ihtimalli biliyosun.

Adsız dedi ki...

Ahah okuyup gülüyorum zaten) İşte böyle bu düzen başkasının acısıyla dalga geçiyo insan. Yarın sağlam girecek lab acını paylaşıcam. Ama gerek blogunu yorumlarımla batırmak olsun gerekse uyumamak olsun.. Deli gönül.

Scartissue dedi ki...

Hadi bakalım korkuyorum kirli çamaşırlarımı mı çıkarcan yoksa , böyle mi olacaktı :) ben hiç böyle düşünmemiştim.

Adsız dedi ki...

Du du sen, bağlantıları kuruyorum, zamanı gelince kızı çanakkale'de nereye gömdüğünü de bulucam. Şifreler mevcut yazılarda

Scartissue dedi ki...

aramaya inananlardansın :)

Adsız dedi ki...

Yat zıbar s, blogdaki tek kişi olayım) Soldaki kırmızı sayı 1 yazsın artık

Scartissue dedi ki...

inanmassın ama aynı anda, kitap okuyorum ve tez denilen o şeyi yazıyorum :)

Adsız dedi ki...

Konusu ne? Farkındayım blogunu batırdığımın ama napıym lan mektup mu yazıym?

FARKEDENLER

etiket oldular

90's (1) Ahi evran üniversitesindeki garip buluş (1) alakasız etiket de yazma ya (1) Alev Dedegil (1) Anal dönem (1) anime pornla yetişen nesilden ne beklersin (1) arazekalılar (1) Aynı adlı kitap (1) ben bu deneyin mümkün olma ihtimalini sevdim (1) ben burada kendimden bahsettim (5) böyle nimet olmaz olsun (1) böyle yetenek mi olur amk. (1) Burger King (1) Cemali (1) Ceza (1) Çanakkale (1) çocuk eğitimi (1) çok ergenli bir yazı oldu ergenekondan aranmam umarım (1) Demokrasi-Teokrasi gidişatı (1) Deniz Baykal (1) Deniz Gezmiş (1) doğum günü (1) Dostluk (1) Dumansız hava sahası (1) Duş (1) duygu-mantık (1) duygulandımda duruldum (1) duyun sesimi lan (1) Efes'i zengin eden rektör (1) Eğitim (2) Emre Aydın (1) Ergenlik (1) erotik blog (2) esaret (1) eski sevgili (4) Eşitsizlik (1) eti puf (1) facebook (3) fahişe (1) Filistin (1) Flash tv (1) Gasilhane (1) Gay'em sizi incitmek değil (1) Gazze (1) gençlik (1) Greenpeace (1) Guthrie (1) hayat (1) herkesin tuttuğu kendine (1) hindistan (1) Hitler (1) İddaa (1) İnci (1) insan (1) İnsanlık (1) internet (1) İsmet İnönü (1) İsrail (1) İsrail'deki orman yangınına sevinen idiot (1) İstanbul (1) İzmir (2) Japonlara sesleniş (1) Kaddafi (1) kadın (1) Kalorifer Böceği (1) Kamal Kılıçdaroğlu gömlek bunalımı (1) Kanuni'yle konuştum dizinin gideri var dedi. (1) Kaset (1) kaybolmayan kanka istiyorum (1) Kıbrıs Şehitleri Caddesi (1) Kısa Sarkozy (1) korsan cd illegal download korsan kitap (1) korsan mp3 (1) kpss (3) kpss 2010 eğitim bilimleri (1) Kpss 2010 kopya skandalı (2) Lady Gaga (1) Libya Savaşı (1) markabeyinli olmak (1) Mehmet Pakdemirli (1) Mısır İsyanı (1) Mikrozeka (1) nasıl akademisyensiniz amk. (1) ne bitmez okulmuş amk. (1) neyleyim beni temsil edemeyen müşteri hizmetlerini (1) Nietzsche (1) Nutella hakkında da yazdım ya daha ne yazayım (1) Nükleer Enerji (1) oldu bittiye getirdim (1) Öğrenci evi (1) Öğretmenlik (1) Ölsünler bize mi ölüyorlar sanki diyen devlet (1) Ölüm sezonları (1) ÖSYM (1) Papi dansı (1) Pavlov (1) Pislik (1) Playstation (1) Profösör (1) pucca gibi nasıl yazılır (2) reklamverenler (2) Robot Dance (1) sana değil kardeşine (1) Schopenhauer (1) seyirciye oynadım (1) sıcak çok sıcak (1) sınavlar (1) Sigmund Freud (1) siktiri boktan modernite (3) Snorlax (1) Sosyallik (1) Su sorunu (1) şimdi bana kaybolan anahtarımı verseler (1) Tatminatör (1) Tayyip Erdoğan (1) Tecavüz yasası (1) Teknosa (1) Terör (1) Time out (1) tüketiciyi nasıl öpsek (1) Türkiye' de entellektüel anlayış (2) Twitter (2) UGG (2) Usb nargile (1) Vahit amk senin lan. (1) Yalan (1) yalancının mimi (1) Yavşak Erkekler (1) Yemekteyiz gay sorunsalı (1) yeni nesil (1) Yılmaz Özdil (1) yorrrumm gibi yorum. (1) Zeka (1)

counter map