Sayfalar

Çarşamba

Yemekteyiz : Cinsiyet problemi

Artık eskidi, herkes yazmıştır bu salak program hakkında bir şeyler biliyorum. Sen niye yazdın lan o zaman dediğinizi de biliyorum. Bunun cevabını ilerde veririm diyerek konuyu geçiştiriyorum. İçimden geldi amk. Aa hesap mı vereceğim bir de... çok mu sert oldu lan. Neyse konuya giriyorum. 

Çok televizyon izleyen bir insan değilim. Genelde yemek yerken izlerim yarım saat sürer o da. Yemekteyizi falan da izlemiyorum bugünlerde Show'u her açtığımda o var sanki anlamadım gitti. Her açtığımda denk gelen yemekteyiz de cinsiyet dağılımına dikkat ettim. Son izlediklerimde 3 kadın 1 erkek var fakat diğer kişinin cinsiyeti konusunda bir karara varamıyorum artık. Lan nüfusa orantılı mı seçiyorlar diyorum bunları saçma geliyor. Hani diyorum yemeği kadın yapar 3 kadın alalım 1 erkek alalım bir de ikisini birleştirelim bakalım o nasıl yapıyor yemeği zihniyeti ile bir de  gay mi değil mi o da belli olmayan bir cinsiyet alıyorlar galiba. Fakat yemekteyizin o geri planındaki sese sahip olan armut kafalı adam ' bu hafta yemekteyizde 3 bayan 2 erkek yarışmacımız var' diyor. Madem gaysin bir de gay arkadaşımız var desin lan . Zaten o erkeğe benzemeyen şahısların mutfaktaki o tavırları öldürüyor beni bugün biri vardı yine, her açtığımda var gerçi, kaçamıyorum amk.    Ayrıca gay'lik bir cinsiyet olarak kabul görmüş bir şey mi dünyada? Yani felsefe mi lan bu yoksa. Bunu bilmiyorum. Evet lan kalkıp araştırmadım da. Gerek duymadım. Cinsiyet özgürlüğüne pek saygılı olduğum söylenemez. Bunun için beni eleştirecek arkadaşlara da peşinen diyorum. Beni böyle sevin. Erkek kalmayacak dünyada lan. Tamam bu benim için iyi bir gelişme ama sonra çoğunluk onlar olursa aralarında ben sırıtırım o da var. Bu biraz ütopik olduğu için  pek s.kimde değil açıkçası Ama endişe endişedir. Bu yazıyı gelecek nesillerin sağlıklı olması adına yazdım. Gelecek nesil sakın gay olma, o iyi bir şey değil. Şimdi gidin güzel kadın resimlerine bakın, sevgilinizi öpün, sevişin hormonlarınız güçlensin.  Yapın bir şeyler işte. Hadi bakalım.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Ya ben diyince felsefik felsefik ağzıma sıçıyolar, sen diyince 'beni böle sevin' bitiyo. Neyin kaymağını yiyosun lan sen? Erkeksin diye herhalde. Kızlar niye sarmıyo salak salak yorumlar yazmıyo. Şunları ben desem şimdiye homofobik'ten tut, dipol-dipol'e yol almıştım. Lan çok sinir oldum bak sana. Ama kızamıyo da insan. Lan?!!:)

Adsız dedi ki...

Scar çok homofobiksin, çok şeysin, felsefe felsefe felsefe sosyoloji, toplumda yaygın bi anlayışı dillendirmişsin. (aha dile vardı olay)
Oh.

kumsepeti dedi ki...

yazdıklarında haklısın bunu yeni nesilede bırakabilirz ama ek olarak daha az "lan" diyen bi nesil istiyoruz buda benden yeni nesile bi nasihat olsun :P

Adsız dedi ki...

Şu anda Berlin duvarı yıkıldı. :)

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Scartissue dedi ki...

Gasilhane, valla isterse sevmesinler, isterse kimse okumasın birkaç kişinin özellikle senin devamlı okuduğunu biliyorum nasıl yorumlar gelir tahmin ediyorum :):) evet galiba biraz homofobi var ama kendim için değil benim endişem dün homosapiensler için zaten homomda ordan gelmiyor mu :):)

Kum seperi, benim yazılarımın bazılarında lan kelimesi vardır, yani uslup olarak bazen yazınca kendimi daha ifade ediyorum. ' ayrıca 'lan' iyi bir kelimedir. Çok şey ifade eder benim için. Olmazsa olmazımdır. Tabi ben bankaya gidip lan ordan 50 lira versene diye konuşmuyorum bunu da bilmende fayda var tıpkı her yazımda 'lan' geçmediği gibi. Yani yer, zaman, konu değişkeni var burda. 'lan' için fazla bilimsel bir açıklama oldu galiba.

Unknown dedi ki...

Cinsellik açısından bilemem ama oraya yarışmacı olarak seçilenlerin hemen hepsi seçmece.

Geçenlerde denk geldim. Bir tanesi yemek masasında önündeki yemeği yemiyor ama elini cebine ara sıra götürüp badem yiyordu katır kutur. Sonrada "yemek güzel olmamış bıdı bıdı" falan dedi ki beni benden aldı başka diyarlara sürükledi o cümle.

kepazeyim dedi ki...

yorumuma ben de devamlı okuyorum diyerek başlamak, biraz yalakalık yapmak istiyorum. gayleri merak ettim ben şimdi, en yakın zamanda yemekteyiz izlemeliyim, onların yaptığı yemek de yenmez, şartsız falan fasfsdgfasd

Adsız dedi ki...

Ya gay gibi ama değil gibi bi garip tür var orda. Pasif doğmuş, ama doğuştan, haftasonları osmanbey'de şarkı söyleyen tipte bir pasiflik, harbi yemeğini ben de yemem. Yoksa gay'leri tenzih ederim..

Scartissue dedi ki...

Kepazeyim, teşekkür ederim. Onlar ufo gibi tanımlayamadım aslında ben gay olduklarından da şüpheliyim.

gasilhane, onlara ne diyeceğimi bilemedim gerçekten, gay diyemedim işte, yemekleri de kararsızdır onların, baharatları geçmiştir neblim yaa beni de iğrendirdiniz bak ikiniz :)

Adsız dedi ki...

Kaşları almışlar mı almamışlar mı öff:) tamam benden bu kadar)

FARKEDENLER

etiket oldular

90's (1) Ahi evran üniversitesindeki garip buluş (1) alakasız etiket de yazma ya (1) Alev Dedegil (1) Anal dönem (1) anime pornla yetişen nesilden ne beklersin (1) arazekalılar (1) Aynı adlı kitap (1) ben bu deneyin mümkün olma ihtimalini sevdim (1) ben burada kendimden bahsettim (5) böyle nimet olmaz olsun (1) böyle yetenek mi olur amk. (1) Burger King (1) Cemali (1) Ceza (1) Çanakkale (1) çocuk eğitimi (1) çok ergenli bir yazı oldu ergenekondan aranmam umarım (1) Demokrasi-Teokrasi gidişatı (1) Deniz Baykal (1) Deniz Gezmiş (1) doğum günü (1) Dostluk (1) Dumansız hava sahası (1) Duş (1) duygu-mantık (1) duygulandımda duruldum (1) duyun sesimi lan (1) Efes'i zengin eden rektör (1) Eğitim (2) Emre Aydın (1) Ergenlik (1) erotik blog (2) esaret (1) eski sevgili (4) Eşitsizlik (1) eti puf (1) facebook (3) fahişe (1) Filistin (1) Flash tv (1) Gasilhane (1) Gay'em sizi incitmek değil (1) Gazze (1) gençlik (1) Greenpeace (1) Guthrie (1) hayat (1) herkesin tuttuğu kendine (1) hindistan (1) Hitler (1) İddaa (1) İnci (1) insan (1) İnsanlık (1) internet (1) İsmet İnönü (1) İsrail (1) İsrail'deki orman yangınına sevinen idiot (1) İstanbul (1) İzmir (2) Japonlara sesleniş (1) Kaddafi (1) kadın (1) Kalorifer Böceği (1) Kamal Kılıçdaroğlu gömlek bunalımı (1) Kanuni'yle konuştum dizinin gideri var dedi. (1) Kaset (1) kaybolmayan kanka istiyorum (1) Kıbrıs Şehitleri Caddesi (1) Kısa Sarkozy (1) korsan cd illegal download korsan kitap (1) korsan mp3 (1) kpss (3) kpss 2010 eğitim bilimleri (1) Kpss 2010 kopya skandalı (2) Lady Gaga (1) Libya Savaşı (1) markabeyinli olmak (1) Mehmet Pakdemirli (1) Mısır İsyanı (1) Mikrozeka (1) nasıl akademisyensiniz amk. (1) ne bitmez okulmuş amk. (1) neyleyim beni temsil edemeyen müşteri hizmetlerini (1) Nietzsche (1) Nutella hakkında da yazdım ya daha ne yazayım (1) Nükleer Enerji (1) oldu bittiye getirdim (1) Öğrenci evi (1) Öğretmenlik (1) Ölsünler bize mi ölüyorlar sanki diyen devlet (1) Ölüm sezonları (1) ÖSYM (1) Papi dansı (1) Pavlov (1) Pislik (1) Playstation (1) Profösör (1) pucca gibi nasıl yazılır (2) reklamverenler (2) Robot Dance (1) sana değil kardeşine (1) Schopenhauer (1) seyirciye oynadım (1) sıcak çok sıcak (1) sınavlar (1) Sigmund Freud (1) siktiri boktan modernite (3) Snorlax (1) Sosyallik (1) Su sorunu (1) şimdi bana kaybolan anahtarımı verseler (1) Tatminatör (1) Tayyip Erdoğan (1) Tecavüz yasası (1) Teknosa (1) Terör (1) Time out (1) tüketiciyi nasıl öpsek (1) Türkiye' de entellektüel anlayış (2) Twitter (2) UGG (2) Usb nargile (1) Vahit amk senin lan. (1) Yalan (1) yalancının mimi (1) Yavşak Erkekler (1) Yemekteyiz gay sorunsalı (1) yeni nesil (1) Yılmaz Özdil (1) yorrrumm gibi yorum. (1) Zeka (1)

counter map