Sayfalar

Salı

Bugünlerde

Bugünlerde,

Burger King' e gidip eti biz getirsek Whopper kaça olur demek istiyorum.

Twitter' ı varoşlarda trend haline getirmek istiyorum. ( olası tivitler: Bugün de aç kaldık, Hatice'nin kızı Mahmud'un büyük oğlanla evleneceğmiş )

Boş zamanlarında yapacak bir şey bulamayan devlet memurları adına,  mailleri kendi aralarında forward edebilmelerini sağlayacak  sistemi Türkiye'ye kazandırmak istiyorum. Proje Adı: FMGM10

Usb nargileyi geliştirmeleri için Japon bilim adamları ile iş birliği yapmak istiyorum.

Blogger'dan erotik yazı çevirgeci ( öztürkçe ) eklentisini yakın zamanda çıkarmasını talep etmek istiyorum. Böylece herkes erotik yazı yazabilecek.

Sabri için  spor  şirketlerinden uzaktan kumandalı topları üretmesini istiyorum. Böylece Sabri topa vurduktan sonra bir ihtimal kontrolü sağlayabilir.

Flash Tv' nin yayınına artık son verilmesi için, önümüzdeki tarihlerden birinde toplu olarak blog mesajı verecek bir blog birliği kurmak istiyorum. Tek yürek olalım Galyalılar. Başarabiliriz. Güç içimizde. 


Tarih öğretmeni olacak bir insan için sözde bir sınavda neden matematik, coğrafya, anayasa gibi bilim dallarından da oluşan bir sınav yapıldığını, dünyanın dörtbir yanından gelen bilim adamlarıyla oturup konuşmak istiyorum. Doktor olacak bir adama Kaz Dağı' ndaki madenler neden sorulmuyor? Eşitlik lütfen. Devlet dedik bağrımıza bastık oysaki.

Bir sistem geliştirip bağımsız olarak iddaa oynatmak istiyorum. Sadece çevremdeki insanlara. Karlı çıkacağımdan eminim. Sorun sadece sistem ve bir miktar para.

22 yorum:

Adsız dedi ki...

Gittikçe fiyatı artıyo o wupır'ın. Bu arada tarih öğretmenliği kavramına yeni bi boyut getirceksin. Lisede falan olursan kesin kızların hocaya aşık olma sorunsalına bulaşacaksın:)

Scartissue dedi ki...

Bir süre lisede kalırım elbette. Ama biliyorsun ergenleri hiç sevmem, işimi yapar çıkarım :) Parayı kazanıp döncem üniversiteye. Üni'den aşık olsun olacaksa üni'den :):)

Adsız dedi ki...

Olur tabi de liseden daha deli olurdu, düşünsene dünyanın en eğlenceli öğretmeni geliyo fitifiti bi de 23 yaşında:) edeleli:)

kepazeyim dedi ki...

iddia içinbi öneri; kuponları ben yatırırım diye topla, yatırma tutarsa parasını sen verirsin, çukurova kazandıına göre sen de kazanırsın.

Scartissue dedi ki...

Gasilhane, benim lisede coğrafya öğretmenim vardı 25 yaşındaydı ama lisede kaldı. keşke o hala 25 yaşında kalsa da oraya atansam :)

Kepazeyim, çok sıkıntılı olur o direk makine yapıcam bende korsan iddiacı gibi düşün işte, öyle manuel olarak az kalır para :)

kepazeyim dedi ki...

karabiga denen yerde şuben olayım, millet bigalara gidiyo oynamana.

Adsız dedi ki...

İddia yolsuzluğunu nette planlamasaydın be scar:) Gel sabah konuşalım durumu. Burda dinliyolar

Scartissue dedi ki...

Evet kepazeyim Gasilhane haklı, bu sayfa dinleniyor olabilir. Bu işi biraz daha gizli halledelim. Hadi saatlerimizi ayarlayalım. Arnavutköy'deki terekedilmiş tuğla fabrikasının önünde buluşalım.

Gözde GÜL dedi ki...

yalçın çakırıma dokunmayın,vallahi ben de örgütlenirim :)

kepazeyim dedi ki...

dinlenme olayını bana bırakın engellerim ben. bişi yapmazlar.

Adsız dedi ki...

Scar buluşma yerimizi kabak gibi burda söylediğin için gelemedim:) ayrıca ders vardı:) yine de her türlü katakulliye varım. Arkandayım. Tam arkandayım:)

Scartissue dedi ki...

Gasilhane o yorum şifreliydi. Sert sessizlerle başlayan kelimeler ile alfabenin çift rakamlı harfleri ile başlayan kelimelerinin yerlerini değiştirecektin. Asıl buluşma yerimiz Konya - Ankara karayolunun 23. kilometresi olacaktı. Ama artık çok geç. Kepazeyim' i zaten yakalamışlar. Ben bir miktar para karşılığında kaçabildim.

Adsız dedi ki...

Aha bunları lisede öğrencilerine anlatsan kıkır kıkır:))

Scartissue dedi ki...

Meb müfredata koysun ben neler anlatırım :) Ama tabi çocuklar sonra ygs'den kalırlar o ayrı :)

Adsız dedi ki...

Olsun. Ben tarihi de dersini hocasını hiç sevmem ama sen Malazgirt desen bi şekilde dinlerim gibi. bu da öküzlük geçmişimden sıyrılan en olduğu kadar iltifat:) benzemedi ama iltifat.

Scartissue dedi ki...

Bugün Malazgirt'i anlattım ben de çocuklara. Hemen klişeler geliyo hocammm! Anadolu' nun kapıları Türklere açılmıştır falan. Napsın çocuklar da haklı hep aynı cümle. Sıkıldım o cümleyi duymaktan lan!

Adsız dedi ki...

Kapısını sevdiğimin. Bi de garip devletler vardır, adları yazılıdan sonra unutulur, eyyübi,harzemşah tamamen sallıyorum ama unutulur işte. Çocuklara onları sormasan ilerde?

Scartissue dedi ki...

onlar yine önemli sayılır saçma sapan devletler var. geçen gün lise 1 tarih kitabına bakıyorum. 4 sene üniversitede görmediğim devletlerle karşılatım. ne lan bu dedim. çok gereksiz şeyler var. Aglebiler, Tahiriler falan yazık çocuklara :)

Adsız dedi ki...

Ahah sallıyolardır belki yazarlar, nasılsa kimse takmıyo, 'abi yaz yaz karaosmanoğulları, valla benim büyük dedem, valla kurmuş lan yaz!'

Scartissue dedi ki...

hahaha, dimi belki de öyledir. İlerde yazar tarih kitapları belki; Garipoğulları, Uzanlar, Karamehmetoğulları falan olabilir, ihtimaller dahilinde :)

Adsız dedi ki...

sene 2523 kim skler zaten, kesin olur öyle şeyler. meteor düşer tarih yok olur, bulunan belgelerle yalan yanlış yazılır. neyse ben yine batırdım yazını. gideneyevski, bidaha olsa yine batırırım

Scartissue dedi ki...

haha batırmadın batırmadın, yorumlar yazının önüne geçiyor bence burda, millet yazıyı okuyup gidiyodur, yorumları farketseler daha da keyif alırlar :)

FARKEDENLER

etiket oldular

90's (1) Ahi evran üniversitesindeki garip buluş (1) alakasız etiket de yazma ya (1) Alev Dedegil (1) Anal dönem (1) anime pornla yetişen nesilden ne beklersin (1) arazekalılar (1) Aynı adlı kitap (1) ben bu deneyin mümkün olma ihtimalini sevdim (1) ben burada kendimden bahsettim (5) böyle nimet olmaz olsun (1) böyle yetenek mi olur amk. (1) Burger King (1) Cemali (1) Ceza (1) Çanakkale (1) çocuk eğitimi (1) çok ergenli bir yazı oldu ergenekondan aranmam umarım (1) Demokrasi-Teokrasi gidişatı (1) Deniz Baykal (1) Deniz Gezmiş (1) doğum günü (1) Dostluk (1) Dumansız hava sahası (1) Duş (1) duygu-mantık (1) duygulandımda duruldum (1) duyun sesimi lan (1) Efes'i zengin eden rektör (1) Eğitim (2) Emre Aydın (1) Ergenlik (1) erotik blog (2) esaret (1) eski sevgili (4) Eşitsizlik (1) eti puf (1) facebook (3) fahişe (1) Filistin (1) Flash tv (1) Gasilhane (1) Gay'em sizi incitmek değil (1) Gazze (1) gençlik (1) Greenpeace (1) Guthrie (1) hayat (1) herkesin tuttuğu kendine (1) hindistan (1) Hitler (1) İddaa (1) İnci (1) insan (1) İnsanlık (1) internet (1) İsmet İnönü (1) İsrail (1) İsrail'deki orman yangınına sevinen idiot (1) İstanbul (1) İzmir (2) Japonlara sesleniş (1) Kaddafi (1) kadın (1) Kalorifer Böceği (1) Kamal Kılıçdaroğlu gömlek bunalımı (1) Kanuni'yle konuştum dizinin gideri var dedi. (1) Kaset (1) kaybolmayan kanka istiyorum (1) Kıbrıs Şehitleri Caddesi (1) Kısa Sarkozy (1) korsan cd illegal download korsan kitap (1) korsan mp3 (1) kpss (3) kpss 2010 eğitim bilimleri (1) Kpss 2010 kopya skandalı (2) Lady Gaga (1) Libya Savaşı (1) markabeyinli olmak (1) Mehmet Pakdemirli (1) Mısır İsyanı (1) Mikrozeka (1) nasıl akademisyensiniz amk. (1) ne bitmez okulmuş amk. (1) neyleyim beni temsil edemeyen müşteri hizmetlerini (1) Nietzsche (1) Nutella hakkında da yazdım ya daha ne yazayım (1) Nükleer Enerji (1) oldu bittiye getirdim (1) Öğrenci evi (1) Öğretmenlik (1) Ölsünler bize mi ölüyorlar sanki diyen devlet (1) Ölüm sezonları (1) ÖSYM (1) Papi dansı (1) Pavlov (1) Pislik (1) Playstation (1) Profösör (1) pucca gibi nasıl yazılır (2) reklamverenler (2) Robot Dance (1) sana değil kardeşine (1) Schopenhauer (1) seyirciye oynadım (1) sıcak çok sıcak (1) sınavlar (1) Sigmund Freud (1) siktiri boktan modernite (3) Snorlax (1) Sosyallik (1) Su sorunu (1) şimdi bana kaybolan anahtarımı verseler (1) Tatminatör (1) Tayyip Erdoğan (1) Tecavüz yasası (1) Teknosa (1) Terör (1) Time out (1) tüketiciyi nasıl öpsek (1) Türkiye' de entellektüel anlayış (2) Twitter (2) UGG (2) Usb nargile (1) Vahit amk senin lan. (1) Yalan (1) yalancının mimi (1) Yavşak Erkekler (1) Yemekteyiz gay sorunsalı (1) yeni nesil (1) Yılmaz Özdil (1) yorrrumm gibi yorum. (1) Zeka (1)

counter map