Sayfalar

Cuma

Kaybolan anahtarım lütfen geri dön, lütfen

biliyorum sana hakettiğin değeri vermedim. yanımda olduğunda bile üşenip kapıya vurdum bazen, açsın içerdekiler diye. seni hep bir araç olarak gördüm oysaki sen hep bekledin, belki bir gün seni anlarım diye. aptallık ettiğimin farkındayım artık, seni en güzel anahtarlıklarla süslemediğim için. sana sadece bir anahtar gözüyle baktığım için çok üzgünüm, şimdi yaptığım bütün  hataları anlıyorum, lütfen beni anla. hatırlıyor musun seninle ilk tanışmamızı? anahtarcı recep' ti galiba oranın adı. evet evet anahtarcı recep'ti. bir ekim öğleden sonrasıydı. seni ilk gördüğümde bizim evin kapısına çok yakışacağını düşünmüştüm. aslında öyle de oldu ama, gel görki zamanla sıradanlaştı, kapıdan kapıya oldu selamımız. 10 gündür yoksun, ne arıyosun ne de haber gönderiyosun, üstelik apartman giriş anahtarı da senleydi. lan yoksa.. yoksaa.. onla mı kaçtın? buna inanmak bile istemiyorum. sen ki daire anahtarı, apartman giriş anahtarına nasıl yar olursun... bikere apartman giriş anahtarı ito, sen kale anahtar. sizin ilişkiniz olsa bile baştan biter. umarım böyle bir hata yapmazsınız.  zaten böyle bir şey varsa ikinizi de bulduğum yerde eritirim haberiniz olsun.  daire anahtarım  lütfen dön artık. paranın bu yok gününde  anahtar için tekrar 5 lira veremem. üstelik yeni bir ilişkiye başlamak için yeterince gücüm yok.  söz veriyorum en güzel anahtarlıkları önüne sericem, şöyle bodrum'da beyaz panjurlu bir yazlık alıp senle açıcam kapılarını. inan bana. bu gece de seni düşünüp uyuyacağım, gece gelirsen cama vur açarım kapıyı her ne kadar anahtar olsan da bana ihtiyacın var senin de. allah bilir şimdi hangi anahtarlıklara yar oldun. neyse aklıma kötü kötü şeyler geliyo. düşündükçe içim içimi yiyor. hadi artık uzatma dön lan nolur.

9 yorum:

MagnaPersona dedi ki...

Giden gitmiştir gittiği an bitmiştir "karrrrdeşşş"!

Bir de şey var; dönerse senindir, dönmezse...

Öeah kendimden tiksindim. "Barkın'a o konuda ben de çok kırgınım." diye bağlayayım da Meriç olayım o zaman.

Demek ki neymiş, dinleme kısmı tamam da teselli bende fosmuş.

Ginger Sousman dedi ki...

Meriç:))) ben yorum yapacaktım da bi gidip meriç'e gülüp geleyim dıkandım:))

Scartissue dedi ki...

Meriç ne ya? Neler oluyor burda :)

MagnaPersona dedi ki...

Şöyle bir şey :)

Scartissue dedi ki...

hahahaa :) meriçlerrrr ben bunu ilk defa gördüm :) evet o dış kapı anahtarı meriç olabilir burda :) meriçlik yapmış olabilir :)

MagnaPersona dedi ki...

Ben de sana Meriçlik yaptım işte en son, teselli şeysi bulamayınca. Ben nasıl bir insan oluyorum böyle... Sinsi gibi ama iyi de gibiyim öte yandan :)

Scartissue dedi ki...

evet meriçlerin vazgeçilmez özellikleriymiş bu korkmaya başladım :)

MagnaPersona dedi ki...

Sana son sözüm, üzüleceğin bir hareket yapma Scartissue. Kızları da al gel şarap marap. Repliği unuttum. Neyse bence sen yeterince teselli oldun zaten :)

Scartissue dedi ki...

evet. artık anahtarımdan ümidi kestim zaten :) meriçler nedeniyle bu ümitler kesilir hep :) yarın yeni bir anahtar alıcam. 15 gündür bunun stressi ile yaşıyorum bitsin bu işkence.

FARKEDENLER

etiket oldular

90's (1) Ahi evran üniversitesindeki garip buluş (1) alakasız etiket de yazma ya (1) Alev Dedegil (1) Anal dönem (1) anime pornla yetişen nesilden ne beklersin (1) arazekalılar (1) Aynı adlı kitap (1) ben bu deneyin mümkün olma ihtimalini sevdim (1) ben burada kendimden bahsettim (5) böyle nimet olmaz olsun (1) böyle yetenek mi olur amk. (1) Burger King (1) Cemali (1) Ceza (1) Çanakkale (1) çocuk eğitimi (1) çok ergenli bir yazı oldu ergenekondan aranmam umarım (1) Demokrasi-Teokrasi gidişatı (1) Deniz Baykal (1) Deniz Gezmiş (1) doğum günü (1) Dostluk (1) Dumansız hava sahası (1) Duş (1) duygu-mantık (1) duygulandımda duruldum (1) duyun sesimi lan (1) Efes'i zengin eden rektör (1) Eğitim (2) Emre Aydın (1) Ergenlik (1) erotik blog (2) esaret (1) eski sevgili (4) Eşitsizlik (1) eti puf (1) facebook (3) fahişe (1) Filistin (1) Flash tv (1) Gasilhane (1) Gay'em sizi incitmek değil (1) Gazze (1) gençlik (1) Greenpeace (1) Guthrie (1) hayat (1) herkesin tuttuğu kendine (1) hindistan (1) Hitler (1) İddaa (1) İnci (1) insan (1) İnsanlık (1) internet (1) İsmet İnönü (1) İsrail (1) İsrail'deki orman yangınına sevinen idiot (1) İstanbul (1) İzmir (2) Japonlara sesleniş (1) Kaddafi (1) kadın (1) Kalorifer Böceği (1) Kamal Kılıçdaroğlu gömlek bunalımı (1) Kanuni'yle konuştum dizinin gideri var dedi. (1) Kaset (1) kaybolmayan kanka istiyorum (1) Kıbrıs Şehitleri Caddesi (1) Kısa Sarkozy (1) korsan cd illegal download korsan kitap (1) korsan mp3 (1) kpss (3) kpss 2010 eğitim bilimleri (1) Kpss 2010 kopya skandalı (2) Lady Gaga (1) Libya Savaşı (1) markabeyinli olmak (1) Mehmet Pakdemirli (1) Mısır İsyanı (1) Mikrozeka (1) nasıl akademisyensiniz amk. (1) ne bitmez okulmuş amk. (1) neyleyim beni temsil edemeyen müşteri hizmetlerini (1) Nietzsche (1) Nutella hakkında da yazdım ya daha ne yazayım (1) Nükleer Enerji (1) oldu bittiye getirdim (1) Öğrenci evi (1) Öğretmenlik (1) Ölsünler bize mi ölüyorlar sanki diyen devlet (1) Ölüm sezonları (1) ÖSYM (1) Papi dansı (1) Pavlov (1) Pislik (1) Playstation (1) Profösör (1) pucca gibi nasıl yazılır (2) reklamverenler (2) Robot Dance (1) sana değil kardeşine (1) Schopenhauer (1) seyirciye oynadım (1) sıcak çok sıcak (1) sınavlar (1) Sigmund Freud (1) siktiri boktan modernite (3) Snorlax (1) Sosyallik (1) Su sorunu (1) şimdi bana kaybolan anahtarımı verseler (1) Tatminatör (1) Tayyip Erdoğan (1) Tecavüz yasası (1) Teknosa (1) Terör (1) Time out (1) tüketiciyi nasıl öpsek (1) Türkiye' de entellektüel anlayış (2) Twitter (2) UGG (2) Usb nargile (1) Vahit amk senin lan. (1) Yalan (1) yalancının mimi (1) Yavşak Erkekler (1) Yemekteyiz gay sorunsalı (1) yeni nesil (1) Yılmaz Özdil (1) yorrrumm gibi yorum. (1) Zeka (1)

counter map