Sayfalar

Perşembe

Kırmızı donunu kitabımın arasında unutmuştu.


Çok yağmurlu bi gündü. Bardan çıktığımız gibi önümüze çıkan ilk taksiye binip eve doğru yol aldık. Bir süre sonra m4a1' in midesi bulanmaya başladı ve taksiye kusmadan saniyeler önce o lanet olası araçtan indik. Yağmur tüm hızıyla devam ediyor, sanki artık bu geceki dansınıza başlayın diyordu. Eve geldiğimizde sırıl sıklam olmuştuk, fakat bu o kadar da önemli değildi. O an tek düşündüğümüz sevişmekti. Önce üstümüzü ve tenimizi tamamen kuruttuk, oysaki daha '' tamamen ıslanmamıştık'' bile. O sırada aklıma bir soru takıldı. Daha o gece tanıştığım ve bu şehrin en güzel kızı diye onlarca kişiyle iddiaya girebileceğim o kadın bu gece neden benimle beraber olmak istemişti. Ama bu sorunun cevabını aramak şuan tam bir ahmaklık olurdu. Zaten çok da önemli değildi. Karşımda tüm hatlarıyla bir erkeği baştan çıkaracak bir vücut vardı ve o gece sadece bana aiiti. Biraz kendinden bahsetmesini istedim henüz yatağa girmeden önce. Çünkü o gece barda konuştuklarımızın çoğunu unutmuş, ya da duymamıştım. Tek bildiğim bu gece benimle olacağıydı. Bana ''boşver zaten yarın yaşadağımız her şeyi unutmayacakmıyız.'' dedi. ''Aslında haklısın'' dedim ve ışığı açtım, o ana kadar kapalı olan ışığı. Neden o ana kadar kapalıydı ve neden o an açtım bilmiyorum. Bildiğim tek şey ışığı açtığımda çırılçıplak bir kadının beni büyük bir şevkle beklemesiydi. '' Biraz bekle '' dedim. Odadan çıktım ve mutfaktan yarım ekmek alıp sucuk kızarttım ohh bi güzeldi bi güzeldi ki anlatamam. lan bu yazdıklarım tamamen yalan. 23.44 den 00.08 e kadar ntvspor izleyerek yazdım. böyle hikayeler iş yapıyor amk. prim açısından izleyici yapsın blog. çok sinir oluyorum öylelerine :) hikayeyi yazarken bi yerde başlığa da bağlıyacaktım konuyu ama bağlayamadım. ne başlık yazmışım be daha 1 hafta yazsam anca oraya bağlanır bu :)

not: karikatürün yazıyla alakası yok. paylaşmak istedim sadece alaka arayıp yormayın kendinizi :)

13 yorum:

Adam Bovary dedi ki...

puhahahaha. lan çok güldüm.. puccavari hareketler. burdan puccayı kınıyorum ayrıca.

Scartissue dedi ki...

elimizden puccadar geliyor :)

MagnaPersona dedi ki...

Ben de çok güldüm :) Fakat Pucca'yı kınamıyorum, gençlik romanı okur gibi okuyorum. Olur ya, çok satarlar, içinde olmazsa olmaz seks vardır, gençler çok sevişir sonra doğru yolu bulur, tek bir adama/kadına bağlanıp mutlu olur... Sonuçta kitaptır işte, eline geçmiştir okumuşsundur, üstelik arada güldürür de.

Yalnız Pucca yüzünden her hatuna şüpheyle bakar oldum:)Birkaçından da benzer cümleler duyunca "Lan, yoksa?!"ya bağladım. Ürküyorum. Tehlikeli şu kadınlar.

Scartissue dedi ki...

Aslında bende Pucca'yı kınamıyorum. O dalında orjinal ve en iyisi. Onun klonları var ya.. ah ah orjinal olun lan :)

Adsız dedi ki...

Ben evde bi rezalet çıkmasını beklerken ntvspor oldu:) Ya dişi-erkek ilişkisinin hikayesi niye baymıyo da yazarın dediği gibi prim yapıyo? Anaaam bir dişi bir erkek, bunlar birbirini sever evlerinde otururlar, bin türlü olay kıskançlık çorap don. İki dk rahat durun. Bu arada sırf magna'nın yorumları olsa yine okurum heryeri..

Scartissue dedi ki...

bunlardan arada sırada yine yapıcam :) Bayma konusuna gelirsek bana göre yazılan diğer konular bütün yazarlarda aynı etkiyi uyandırmıyor ama konu sekse gelince kişinin sadece okuma yazma bilmesi yetiyor. ve yazılan en temel şeyler bile okurda temel dürtüleri harekete geçirip yazıya bağlıyor.

Mesut Şen dedi ki...

Yıh yıh yıh. :) Azcıkın da Umut Sarıkayavari bir yazı olmuş bu üslubundan dolayı. :)

bendis dedi ki...

keşke notu başa yazsaydın yazının yarısında karikatürle bağdaştırmaya çalıştım =)
yazıya gelecek olursak çok hoş olmuş =)

Scartissue dedi ki...

teşekkürler bendis :) sürprizlerle dolu bir yazıydı :)

yıh yıh yıh bobo aynısından :)

April dedi ki...

'' Biraz bekle '' dedim. Odadan çıktım ve mutfaktan yarım ekmek alıp sucuk kızarttım ohh bi güzeldi bi güzeldi ki anlatamam

çok iyi ya:D

Scartissue dedi ki...

teşekkürler mavi şapkalı kız :)

MeL jones' dedi ki...

hohohoh!
koppptummm! :)
Ne mayyah adamsın ya valla favorımsın bundan sonra mel jones burlarda operım :)

Scartissue dedi ki...

teşekkürler mel jones, devamlı buralarda olman sevindirici olacak :)

FARKEDENLER

etiket oldular

90's (1) Ahi evran üniversitesindeki garip buluş (1) alakasız etiket de yazma ya (1) Alev Dedegil (1) Anal dönem (1) anime pornla yetişen nesilden ne beklersin (1) arazekalılar (1) Aynı adlı kitap (1) ben bu deneyin mümkün olma ihtimalini sevdim (1) ben burada kendimden bahsettim (5) böyle nimet olmaz olsun (1) böyle yetenek mi olur amk. (1) Burger King (1) Cemali (1) Ceza (1) Çanakkale (1) çocuk eğitimi (1) çok ergenli bir yazı oldu ergenekondan aranmam umarım (1) Demokrasi-Teokrasi gidişatı (1) Deniz Baykal (1) Deniz Gezmiş (1) doğum günü (1) Dostluk (1) Dumansız hava sahası (1) Duş (1) duygu-mantık (1) duygulandımda duruldum (1) duyun sesimi lan (1) Efes'i zengin eden rektör (1) Eğitim (2) Emre Aydın (1) Ergenlik (1) erotik blog (2) esaret (1) eski sevgili (4) Eşitsizlik (1) eti puf (1) facebook (3) fahişe (1) Filistin (1) Flash tv (1) Gasilhane (1) Gay'em sizi incitmek değil (1) Gazze (1) gençlik (1) Greenpeace (1) Guthrie (1) hayat (1) herkesin tuttuğu kendine (1) hindistan (1) Hitler (1) İddaa (1) İnci (1) insan (1) İnsanlık (1) internet (1) İsmet İnönü (1) İsrail (1) İsrail'deki orman yangınına sevinen idiot (1) İstanbul (1) İzmir (2) Japonlara sesleniş (1) Kaddafi (1) kadın (1) Kalorifer Böceği (1) Kamal Kılıçdaroğlu gömlek bunalımı (1) Kanuni'yle konuştum dizinin gideri var dedi. (1) Kaset (1) kaybolmayan kanka istiyorum (1) Kıbrıs Şehitleri Caddesi (1) Kısa Sarkozy (1) korsan cd illegal download korsan kitap (1) korsan mp3 (1) kpss (3) kpss 2010 eğitim bilimleri (1) Kpss 2010 kopya skandalı (2) Lady Gaga (1) Libya Savaşı (1) markabeyinli olmak (1) Mehmet Pakdemirli (1) Mısır İsyanı (1) Mikrozeka (1) nasıl akademisyensiniz amk. (1) ne bitmez okulmuş amk. (1) neyleyim beni temsil edemeyen müşteri hizmetlerini (1) Nietzsche (1) Nutella hakkında da yazdım ya daha ne yazayım (1) Nükleer Enerji (1) oldu bittiye getirdim (1) Öğrenci evi (1) Öğretmenlik (1) Ölsünler bize mi ölüyorlar sanki diyen devlet (1) Ölüm sezonları (1) ÖSYM (1) Papi dansı (1) Pavlov (1) Pislik (1) Playstation (1) Profösör (1) pucca gibi nasıl yazılır (2) reklamverenler (2) Robot Dance (1) sana değil kardeşine (1) Schopenhauer (1) seyirciye oynadım (1) sıcak çok sıcak (1) sınavlar (1) Sigmund Freud (1) siktiri boktan modernite (3) Snorlax (1) Sosyallik (1) Su sorunu (1) şimdi bana kaybolan anahtarımı verseler (1) Tatminatör (1) Tayyip Erdoğan (1) Tecavüz yasası (1) Teknosa (1) Terör (1) Time out (1) tüketiciyi nasıl öpsek (1) Türkiye' de entellektüel anlayış (2) Twitter (2) UGG (2) Usb nargile (1) Vahit amk senin lan. (1) Yalan (1) yalancının mimi (1) Yavşak Erkekler (1) Yemekteyiz gay sorunsalı (1) yeni nesil (1) Yılmaz Özdil (1) yorrrumm gibi yorum. (1) Zeka (1)

counter map